Raision Mainosteippaus täytti tänä vuonna huikeat 30 vuotta!

"Yrittäjäurani olen aloittanut T:mi Hannu Hiltunen -nimellä 1979 ja työnkuvaan on tällöin kuulunut lähinnä autofixausta. Ensimmäiset teippaustyöt alkoivat työskennellessäni Vehossa, kun kirjakaupasta haettiin mustia kirjaimia, joilla asennettiin asiakkaiden nimiä autoihin. Yhtenä päivänä hain kirjakaupasta erivärisiä teippejä ja aloin luomaan käsin leikkaamalla kirjaimia ja raitoja, joita silloin ei kaupasta saanut. Vehon autot saivat uutta ilmettä, ne menivät paremmin kaupaksi, työt lisääntyivät ja minä sain hyvän bisnesidean." Tämän idean pohjalta syntyi Raision Mainosteippaus.

90-luvun alun lama vaikutti siihen, että autoteippaukset vähenivät ja oli suunnattava työt enemmän muihin kohteisiin. Tällöin ikkunateippaukset sekä erilaiset kyltit ja mainostarrat lisääntyivät ja työstä tuli näin monipuolisempaa. 90-luvun alkupuolella ilmestyivät myös ensimmäiset tietokoneet ja tarraleikkurit, jotka pikkuhiljaa helpottivat ja nopeuttivat teippien valmistusta.

"Matkalla on tullut teipattua kaikenlaista, hautakivistä sukellusveneisiin."

Nyt Raision Mainosteippaus on toiminut 30 vuotta ja töitä tehdään jo toisessa polvessa. Tänä päivänä laitteet ovat suurempia ja niillä saadaan tulostettua monille erilaisille materiaaleille. Toiminta muuttuu ja laajentuu päivä päivältä ja toimenkuvaan kuuluu kaikkea mm. logosuunnittelusta, kyltteihin, autoihin ja liikehuoneistojen ikkunoiden teippauksiin.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat mahdollistaneet yrityksemme pitkän iän. Haluamme myös kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme, joita ilman emme olisi tässä. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu vielä pitkään!Tässä kuvia menneiltä vuosilta!